Randivonal társkereső

Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:
Elfelejtett jelszó
Amennyiben a megadott email cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor elküldtük oda a jelszó emlékeztetődet. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!

Regisztrálj ingyen!

A Te nemed:
Add meg a nemed!
Kit keresel?
Add meg, hogy kit keresel!
E-mail címed:

Őket ajánljuk

Személyre szabott ajánlatok

A magyar online, meleg társkereső oldalak közül egyedülállóan a Melegrandi vezette be a bonyolult matematikai háttérrel rendelkező, folyamatosan tanuló ajánlórendszert. Ezt az ajánlórendszert a Gravity R&D céggel közösen fejlesztettük annak érdekében, hogy Te is mielőbb rátalálj a Nagy szerelemre, vagy éppen a Nagy Ő találhasson Rád.

KIZÁRÓLAG neked

A Melegrandin több ezer olyan párkereső található, akik tetszhetnek Neked. Sokszor talán túl sok is, akik között nem mindig egyszerű rátalálni arra, akivel tökéletesen megfeleltek egymásnak. A Melegrandi javaslataival ebben igyekszik segíteni, rákeres azokra a felhasználókra, akik a legszimpatikusabbak lehetnek Neked.

EGYÜTT KÖNNYEBB

Egyedül nem könnyű megtalálni az Igazit Magyarország legnagyobb és legrégebbi melegeknek szánt társkeresőjén. De hidd el, hogy nem vagy egyedül a társkeresésben, több ezren online próbálják megtalálni a szerelmet. Ők is nézegetik a profil oldalakat, leveleket írnak és válaszolnak meg, kedvencnek jelölnek másokat és bizony akad olyan is, akit letiltanak. A tevékenységek során formálódik a Te saját keresési térképed, aminek segítségével lehetővé válik, hogy a preferenciáidnak leginkább megfelelő társkeresőket ajánljuk Neked.

TE TANÍTOD

A térkép folyamatosan csiszolódik, változik, ahogy Te is. Az adathalmaz önmagában egy anonim statisztikai adatbázis, de a Melegrandi több éves társkeresési szakértelme és a Gravity R&D egyedülálló algoritmusa lehetővé teszi, hogy automatikusan olyan párkeresőket mutassunk meg Neked, akikkel összeilletek. Állítsd be minél pontosabban a preferenciáidat, keress ezeknek megfelelően így Te tanítod a rendszert! Kedvenceidet meg is tudod jelölni, sőt a legszebbnek vagy leghelyesebbnek véltet ötpontos skálán pontozhatod, ahol az 5 a legszebbet jelöli. Nem csak levelezhetsz, de SMS-t is küldhetsz a kiválasztottnak.

TESZTELTÜK, MŰKÖDŐKÉPES

Mielőtt bevezettük volna a rendszert, természetesen kipróbáltuk. Három hónapon át teszteltünk, melynek eredményéként elmondhatjuk, hogy azokra a felhasználókra, akiket az intelligens rendszer ajánlott kétszer annyian kattintottak, mint azokra, akiket koruk és lakóhelyük szerint mutattunk. A kattintásnál nem álltak meg a felhasználók, miután olyan személyeket mutattunk, akikkel az algoritmus alapján összeillenek, sokkal nagyobb gyakorisággal kezdtek el levelezni, ismerkedni. Így nem volt nehéz meghozni a döntést, belevágtunk, mert alapelvünk, hogy a minél jobban kiszolgáljuk társkeresőink igényeit.

TIPPEK TRÜKKÖK

Annak érdekében, hogy minél pontosabb ajánlatokat tudjunk mutatni, szükséges, hogy jelét add annak, kire is vágysz. Ez hogyan lehetséges? Nem kell semmi bonyolultra gondolni. Elegendő, ha használod a Melegrandit és annak a lehető legtöbb funkcióját! A rendszer pedig megjegyzi és tanul a döntéseidből. Amikor valakinek megnézed az adatlapját, vagy levelet írsz neki, kedvencnek jelölöd, pontozod, akkor mindig újabb és újabb adattal látod el az algoritmust.
Jó, ha tudod, hogy a sikeres társkeresést nagyban segíti, ha feltöltesz magadról fotót (Profilod alatt a Fotóim menüpontban), amit mindenki számára publikussá teszel. Statisztikai-matematikai rendszer ide vagy oda, van, hogy egy mosoly vagy szempár többet mond ezer szónál, és megyéket, de akár országokat is legyűr a másikban keltett érzés.
A Melegrandin lehetőséged nyílik arra, hogy személyes bemutatkozást is írj magadról. Mutasd meg az egyéniségedet, írj egy érdekes mottót, írd le milyen vagy és kit keresel.

Megnézem az ajánlott társkeresőket
bezárás

Elfelejtett jelszó