Randivonal társkereső

Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:
Elfelejtett jelszó
Amennyiben a megadott email cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor elküldtük oda a jelszó emlékeztetődet. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!

Regisztrálj ingyen!

A Te nemed:
Add meg a nemed!
Kit keresel?
Add meg, hogy kit keresel!
E-mail címed:

Gyakori kérdések

A leggyakrabban feltett kérdéseket csokorba gyűjtöttük és megválaszoltuk.
Mielőtt megkeresnéd az Ügyfélszolgálatot, kérünk, fusd ezeket a kérdéseket és válaszokat, melyeket 99%-ban lefedik az általatok feltett kérdéseket.

A weboldal használata
Hogyan működik a randiSMS?
A randiSMS egyből a kiszemelt mobiljára és e-mail címére érkezik. A randiSMS szolgáltatás igénybe vételéhez nincs szükség előfizetésre. Egyszerű a használata. Kattints az adatlapokon található „Küldj SMS-t” gombra, majd írd meg az üzenetedet. Ezt követően küldd el nekünk a „RandiSMS” szót a megadott telefonszámra! Rövid időn belül SMS-ed érkezik a „VÁLASZKÓD”-dal. Ezt a „VÁLASZKÓD”-ot kell beírnod a megfelelő helyre. Ezután már csak el kell küldened az üzenetet a gomb segítségével. Egy SMS maximum 450 karakter lehet. Miután a mobilok nagy része nem tudja lekezelni a különleges írásjeleket és az Entert, így ezek a jelek nagy eséllyel nem mennek át a másik készülékre. A kiszemeltnek az általad a fentieknek megfelelően elküldött üzenetet e-mailben és SMS-ben (ha megadta telefonszámát) is továbbítjuk. Ha regisztráltál az oldalra, akkor a feladónál a 6 vagy 7 számjegyű saját Melegrandis azonosítód szerepel majd, ha még nem vagy regisztrált felhasználó, akkor a saját telefonszámod. Fizetni randitárcán keresztül tudsz. Ennek feltétele, hogy fedezze a randiSMS árát a randitárcára feltöltött egyenleged. Ha kevesebb pénzed lenne a randitárcádban, azt itt is fel tudod tölteni.
Kik kerülnek az „Őket ajánljuk” dobozba?
Az „őket ajánljuk” boxba a matematikai-statisztikai algoritmus alapján működő ajánlórendszer által kizárólag Neked ajánlott felhasználók kerülnek be.
Az ajánlórendszerről bővebben itt olvashatsz.
Ha az „Őket ajánljuk” boxban bejelölöd a „megfelel neked” lehetőséget, akkor azon társkeresőket látod, akik az „Akit keresek” beállításaidnak a leginkább megfelelnek.
Mi az a pontozás és mi a csillagozás?
A kettő egy és ugyanaz. Minden adatlapon 5 csillag található. A neked tetsző társkeresőt 1-től tudod pontozni a csillagok segítségével, ahol az 5 csillag jelenti a legjobb értékelést. Ezen pontok alapján alakul ki a szépségverseny eredménye, melyet többek között a belső nyitóoldalon is megtalálsz. Annyi felhasználót pontozhatsz, ahányat csak szeretnél.
Milyen lehetőségeim vannak, ha egyéb kérdéseim adódnak?
Keresd az Ügyfélszolgálatot a +36203411193 telefonon, ahol munkatársaink munkanapokon tíztől délután öt óráig készséggel állnak rendelkezésedre. Mindig hivatkozz a Melegrandis azonosítódra. .
Mit jelent a hibernálás?
Ha hibernálod magad, akkor a többi társkereső törölt felhasználónak lát, keresésekben nem találnak meg és láthatatlanná válik az adatlapod. Gyakorlatilag befagyasztod a profilodat. Akkor érdemes ezt használnod, ha például randizgatni kezdesz valakivel, még nem tudod, hogy lesz-e belőle kapcsolat, ezért törölni nem akarod az adatlapodat, de azt sem szeretnéd, ha téged más megtalálna. Fontos, hogy az előfizetés nem hibernálható! Ha profilodat befagyasztottad, akkor is lejár illetve megújul az aktuális előfizetésed.
Online vitarendezési platform
Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy az Európai Parlament és a Tanács a fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló 524/2013/EU rendelete, és az Európai Parlament és a Tanács 2013/11/EU irányelvét is végrehajtó, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV törvény rendelkezéseinek megfelelően, panaszaidat az alábbi címen – közvetlenül – is bejelentheted: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU A panasz bejelentésének feltétele, hogy olyan Melegrandis szolgáltatással legyen kapcsolatos, melyet ellenérték fejében vettél igénybe. További feltétel, hogy az Európai Unió területén lakó, olyan uniós polgár legyél, aki szolgáltatásainkat nem Magyarország területéről veszed igénybe. Felhívjuk figyelmedet, hogy az online vitarendezési platform lehetőségét olyan szolgáltatással kapcsolatban alkalmazd, amelynek igénybe vételét az Európai Unió területén kezdeményezted. Panaszodat az Európai Unió a magyarországi online vitarendezési kapcsolattartó ponthoz továbbítja.
Adatlap
Elérhető korábbi levelezés egy adott felhasználó adatlapjáról?
Elérhető. Az „Írj neki” gomb alatt megjelenik egy „Levelezésetek” felirat és egy kis ikon is. Ez akkor is látható, ha csak az egyik fél írt levelet a másiknak. Ha ide kattintasz, akkor az adott levelezés nyílik meg.
Mi az a nem publikus fotó?
Mikor képet töltesz fel magadról, lehetőséged van arra, hogy eldöntsd publikus legyen-e (más is lássa), vagy ne (csak az láthatja, akinek elküldöd). Amennyiben nem publikus egy feltöltött kép, azt lakat jelzi. Ha másnak az adatlapján látod az, hogy nem publikus fotó, akkor az azt jelenti, hogy van a rendszerbe feltöltött képe, csak nem szeretné minden társkeresőnek megmutatni. Ekkor lehetőséged van képet kérni tőle az adatlapján a „Fotót kérek tőle” gombra kattintva, vagy a levelezés során is megkérheted, hogy küldje el a fotóját, amit ő válaszlevélben csatoltan meg is tud tenni.
Mi az, hogy „megfelel neked” és „megfelelsz neki”?
Az adatlapjaitokon beállítottak alapján számolódik ez a százalék. A „megfelel neked” találatok a te „kit keresek” beállításaid és az ő adatainak összefésülését jelenti. A „megfelelsz neki” pedig ennek a fordítottja, azaz azt méri, hogy az ő „kit keres” beállításai és a te adataid miként viszonyulnak egymáshoz. Minél jobban megfeleltek egymásnak, annál magasabb lesz a százalékos érték.
Miért nem látom nagy méretben a képeket az adatlapon?
A nagyméretű képek megtekintéséhez előfizetésre van szükség. Előfizetés nélkül csak a keresőben is látható kisméretű kép látszik számodra. Amennyiben Arany vagy Platina előfizetést vásárolsz, megnézheted a képeket nagy méretben, sőt nem csak a profilként beállítottat, de az összes publikus képet is.
Miért van az, hogy valakinél van jellemzés, másnál pedig nincs?
Jellemzés azoknál a társkeresőknél található, akik kitöltötték az adatlap ezen részét. Ha valakinél nem találsz egy bizonyos adatot, annak az oka egyszerűen az, hogy az adott társkereső kitöltetlenül hagyta azt.
Milyen előnyei vannak a Platina előfizetői csomagnak?
A Platina előfizetéssel rendelkezőknek olyan társkeresők is írhatnak levelet, akik maguk nem előfizetők. Ezen felül kiemelten jelenítünk meg, pontosan azért, hogy a még nem előfizető párkeresők is tudják, hogy Veled tudnak levelezni.
Tudhatom valahonnan, hogy valakit megnéztem-e már, vagy leveleztem-e vele?
Az adatlapokon látszik, ha láttad a másikat, vagy mindketten láttátok egymást, látható, ha kedvencnek jelölted, vagy, ha leveleztetek. Mindig csak a legerősebb látszik. Amennyiben csak láttad, akkor ezt mutatjuk meg, ha kedvenced lett, akkor csak azt, ha írtatok levelet egymásnak, akkor ez utóbbit.
Tudhatom, hogy egy társkereső mikor regisztrált, vagy mikor járt utoljára a Melegrandin?
Amennyiben rendelkezel előfizetéssel, ezeket mind láthatod az adatlapján. De olyan plusz információkhoz is hozzájuthatsz, mint hogy van-e olvasatlan levele. Mindezen adatok segíthetnek a társkeresésben, következtethetsz arra, hogy mennyire keres aktívan a másik, mennyire komolyak a szándékai, milyen eséllyel kapsz választ a leveledre, stb.
Tudok tiltani más társkeresőt? Ez fel is oldható?
A letiltás azt jelenti, hogy a későbbiekben a letiltott személy nem láthatja az adatlapodat és nem írhat neked levelet sem. Ennek beállítására a levelezésben van lehetőség a levelek olvasásánál, ha a „Letiltás” feliratra klikkelsz. A tiltás feloldására is itt van lehetőséged, csak most a „Tiltás feloldása” linket kell lekattintanod vagy az adott adatlapon található gombot kell megnyomnod. Ki is tudod listázni magadnak azokat a társkeresőket, akiket letiltottál, ehhez nem kell mást tenned, mint a „Keresés” menü alatt a „Letiltott” beállítást választanod.
Tudom jelezni, ha valaki csal vagy sértő levelet ír?
Igen. Az általad kifogásolt személy adatlapján tudod megtenni. Minden adatlap jobb felső sarkában látsz egy felkiáltójelet, melyet lekattintva bejelented nekünk az adott személyt. Kérünk, hogy jelezd, ha úgy érzed, csalóval van dolgod, vagy nem az adott társkereső található a feltöltött képen, vagy ha kellemetlen, vulgáris tartalmú levelet írt neked! Kérünk, hogy ezekben az esetekben a tőle kapott levelet is küldd meg, hogy objektíven tudjunk dönteni minden előzményt ismeretében. Ha például Brad Pittet látod az egyik társkereső oldalán, küldd el kérlek Brad Pitt weboldalának a címét is, hogy mi is meggyőződhessünk a csalásról. Amennyiben jogosnak találjuk a bejelentést, az ÁSzF alapján intézkedünk.
Előfizetés
Hogy működik az előfizetés Paypal esetében?
Paypallal is ugyanúgy tudsz fizetni a Melegrandin, mint bankkártyával. A fizetési folyamat során választhatod ezt az opciót, ami ezt követően ugyanúgy működik, mint más Paypalos vásárlás esetén, be kell lépned a fiókodba és onnan intézni a tranzakciót.
Ez virtuális számlakezelő rendszer egy rendkívül kényelmes fizetési formát tesz lehetővé, anélkül, hogy meg kellene adnod a bankkártyád adatait. Az előzetesen feltöltött egyenleg terhére tudsz előfizetést vásárolni a Melegrandin, ami szintén megújul a te kényelmed érdekében.
Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet, ha Paypallal fizettem?
Az előfizetést te magad tudod leállítani a saját Paypal fiókodban.
Ennek menete a következő:
Be kell lépned a PayPal (www.paypal.com) fiókodba e-mail címeddel és a hozzá tartozó jelszavaddal, majd a „My Account” fülnél válaszd ki a „History” lehetőséget.
Ezt követően a „Show” feliratnál keresd meg az opciók között a „Recurring Payment-et” és állítsd be az első előfizetés dátumát. Láthatóvá válik a Melegrandis előfizetéssel egy sorban a „Cancel” gomb, amit meg kell nyomnod ahhoz, hogy a megújulást lemond.
Hol és hogyan tudok előfizetői csomagot váltani?
Csomagváltásra csak abban az esetben van lehetőséged, ha meglévő előfizetésed lejárt és nem újult meg. Ekkor bármilyen időtartalmú és típusú csomagot választhatsz. Amennyiben új csomagot vásárolsz, a jelenlegi előfizetési csomagodból hátralévő napok elvesznek.
Hol tudok előfizetni?
A Melegrandin az Előfizetés menüpont alatt tudsz előfizetést vásárolni. Választhatsz arany és platina csomag közül. Az előfizetés folyamatát optimalizáltuk, hogy mindenki a lehető legkönnyebben és a számára legalkalmasabb módon tehesse meg. A következő előfizetési módok közül választhatsz a Melegrandin:
Bankkártyás fizetés Ezt a fizetési formát ajánljuk, mert ez a legegyszerűbb és a legelőnyösebb előfizetőink számára.
Az előfizetés díja akár 25 százalékkal kedvezőbb az SMS-sel való fizetésnél.
Bármilyen időtartamra és bármelyik csomagra előfizethetsz vele.
Megbízható és kényelmes fizetési mód. Nem kell újra és újra előfizetned, mert bankkártyás fizetés esetében a megújuló előfizetés választására is lehetőséged van.
Megbízható, mert titkosított csatornán keresztül megy végbe a tranzakció méghozzá az OTP Bank által kezelt felületről. Tudj meg többet a bankkártyás fizetésről>
A bankkártyás fizetés készpénzkímélő, folyamata ugyanolyan egyszerű, mint egy áruházban. Bármikor és bárhol fizethetünk vele. Bankkártyás fizetés esetén a számlán „Digitális szolgáltatás” jelenik meg, ezt keresd majd. További információt, felvilágosítást a www.bankkartya.hu oldalon találsz, ahol többek között azt is leellenőrizheted, hogy bankkártyád alkalmas-e az interneten történő fizetésre.
Le szeretném mondani a megújulás. Hol tehetem meg?
Amennyiben szeretnéd lemondani a megújulást, természetesen lehetőséged van rá.
Az Előfizetés menüpont alatt a „Kikapcsolás” gombot kell megnyomnod az oldal felső részén. Így le tudod mondani a megújulást. Ha Paypallal fizettél, akkor is le tudod mondani a megújulást. Ez esetben a „Kikapcsolás” gomb megnyomásával a www.paypal.com oldalra irányítunk át, ahol a fiókodban tudod elintézni a lemondást.
Lehet fizetni csekkel vagy egyéni utalással?
Lehet mindkettővel.
Ha ezen fizetési módok egyikét szeretnéd használni, kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az info@randiszolgalat.hu címen vagy az Ügyfélszolgálati menü alatt. Az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársak további felvilágosítást adnak neked a befizetés módjával kapcsolatban.
Felhívjuk figyelmedet, hogy ha csekkel vagy egyéni átutalással fizetsz elő, akkor a fizetés beérkezéséig eltelt idő miatt hosszabb időt vehet igénybe a jóváírás.
Nem javasoljuk ezt a két fizetési formát.
Milyen előnyei vannak a Platina előfizetői csomagnak?
A Platina előfizetéssel rendelkezőknek olyan társkeresők is írhatnak levelet, akik maguk nem előfizetők. Ezen felül kiemelten jelenítünk meg, pontosan azért, hogy a még nem előfizető párkeresők is tudják, hogy Veled tudnak levelezni.
Mire jó az előfizetés?
Előfizetéssel több szolgáltatást vehetsz igénybe a Melegrandin. Megnézheted, hogy kik azok, akik megnéztek téged és kik jelöltek be kedvencükként. Levelezni is csak előfizetéssel tudsz, sőt, amíg tart az előfizetésed, a teljes levelezést megőrizzük, levélszámtól függetlenül. A képeket is előfizetéssel tudod nagyméretben megnézni. Egyéb beállításokra is lehetőséged nyílik, ha előfizetsz. Például kereséseket/szűréseket menthetsz el és azt is megadhatod, hogy kik azok, akik írhatnak neked.
Mit jelent az, hogy megújul az előfizetésem?
Annak érdekében, hogy ne kelljen folyton figyelned az előfizetésed lejártát, majd újra előfizetni végigmenve a teljes fizetési procedúrán az előfizetéseink megújulnak. A számítógépes rendszer felismeri, hogy milyen előfizetést kötöttél, és annak lejártakor ugyanazt újból megköti helyetted. Így nem esik ki idő sem két előfizetés között. A megújulást ki tudod kapcsolni.
Nem megy az előfizetésem. Mi a teendő?
Amennyiben sikeres volt az előfizetésed, eljutottál a fizetési folyamat végére sikeresen, akkor frissítsd az oldalt. Ha ez sem segít, lépj ki és lépj be a Melegrandira.
Ha még ezek után is problémába ütköznél, akkor keresd az ügyfélszolgálatot, akik készségesen segítenek neked!
Kapcsolatok
Hogyan kell kedvencnek jelölni valakit? Tudom később törölni ezt a jelölést?
A neked tetsző társkeresőt kedvencnek jelölheted, ha az adatlapján a „Kedvenc” gombra kattintasz. Ennyi az egész. Meg tudod azt is nézni, hogy kiket jelöltél kedvencnek, ha a „Kapcsolatok” menüpont alatt a „Kedvenceid” részt megkeresed.
Ha mégsem találnál valakit, akit kedvencnek jelöltél, akkor kattints a „teljes lista” linkre, mely már nem csak pár felhasználót mutat meg neked, hanem az összes társkeresőt, akit kedvencnek jelöltél.
A kedvencek közül úgy tudsz törölni társkeresőt, ahogy a bejelölésnél eljártál, azaz az adatlapján a „Kedvenc” gombot újból megnyomod, így kikapcsolod és az adott személy eltűnik a kedvencek listádról.
Hol látom azt, hogy kik nézték meg az adatlapomat?
Ezt csak akkor látod, ha rendelkezel előfizetéssel.
Ekkor a „Kapcsolatok” menüpont „Láttak” részénél találod azokat a társkeresőket, akik megnéztek.
A „Látott, de nem láttam” felirat alatt azokat a társkeresőket találod, akik már megnézték az adatlapodat, de te még nem jártál az övékén. Ha az „Új kapcsolatok” részt nézed, akkor még azt is megtudhatod, hogy hányóra hány perckor járt egy adott párkereső az oldaladon.
Mi az a pontozás és mi a csillagozás?
A kettő egy és ugyanaz. Minden adatlapon 5 csillag található. A neked tetsző társkeresőt 1-től tudod pontozni a csillagok segítségével, ahol az 5 csillag jelenti a legjobb értékelést. Ezen pontok alapján alakul ki a szépségverseny eredménye, melyet többek között a belső nyitóoldalon is megtalálsz. Annyi felhasználót pontozhatsz, ahányat csak szeretnél.
Miért nem látom azt, hogy ki látott és ki az, aki kedvencnek jelölt?
A Melegrandi néhány szolgáltatása előfizetéshez kötött, így az „új kapcsolatok”, „látott”, és a „kedvel” funkciók is. Válassz bármilyen előfizetést és máris megnézheted ezeket!
Keresés
El lehet menteni a keresési feltételeket?
A „Részletes keresés” pont alatt az általad kiválasztott feltételeket el tudod menteni. Mielőtt rányomnál a „Keresés” gombra, lehetőséged van menteni az aktuális beállításokat a „Keresés mentése” gomb segítségével, amit a blokk jobb felső sarkában találsz. Miután megnyomtad a „Keresés mentése” gombot, nevet kell adnod a keresésnek pl.: „Csak budapesti”. A „Törlés” gomb segítségével tudod eltávolítani azt a mentett keresést, amit már nem szeretnél használni. A „Mentett kereséseket” a belső nyitóoldalon is megtalálod, a „Keresés” boxban a legördülő menü segítségével.
Hogy tudok törölni valakit a kedvencek közül?
Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani. Miután kikerested az adatlapját, azt megnyitva ismét a Kedvenc feliratra/hivatkozásra kell kattintanod, ezáltal tudod törölni a kedvenceid listájáról. Továbbá ha a társkeresőket listanézetben tekinted meg, a listában is szerepel a kedvenc gomb, onnan is közvetlenül törölheted, vagy a keresésben és a kezdőlapi keresés boxból is elérhető ez a lehetőség.
Hogyan kell kedvencnek jelölni valakit? Tudom később törölni ezt a jelölést?
A neked tetsző társkeresőt kedvencnek jelölheted, ha az adatlapján a „Kedvenc” gombra kattintasz. Ennyi az egész. Meg tudod azt is nézni, hogy kiket jelöltél kedvencnek, ha a „Kapcsolatok” menüpont alatt a „Kedvenceid” részt megkeresed.
Ha mégsem találnál valakit, akit kedvencnek jelöltél, akkor kattints a „teljes lista” linkre, mely már nem csak pár felhasználót mutat meg neked, hanem az összes társkeresőt, akit kedvencnek jelöltél.
A kedvencek közül úgy tudsz törölni társkeresőt, ahogy a bejelölésnél eljártál, azaz az adatlapján a „Kedvenc” gombot újból megnyomod, így kikapcsolod és az adott személy eltűnik a kedvencek listádról.
Lehet keresni felhasználói azonosítóra?
Igen. Válaszd a „Keresés” menüpontot vagy a belső nyitó oldal profil alatt található Keresés boxát. Itt keresd meg a „Részletes keresés” linket. Ha ezt lekattintod, akkor eljutsz a részletes keresési feltételek beállításának helyére. Itt a „Szöveges keresés” alcím alatti beírómezőbe másolhatod be az adott azonosítót.
Lehet rendezni a keresési találatokat?
Igen. Egyrészt kiválaszthatod, hogy milyen nézetben szeretnéd listázni a társkeresőket, lista nézetben vagy kis képes nézetben. Másrészt a találati eredményt is rendezheted. Ez lehet véletlenszerű, a regisztrációjának dátuma alapján, utolsó belépésének ideje alapján, kor, név alapján, távolság szerint, illetve aszerint hogy te megfelelsz-e neki, vagy ő megfelel-e neked.
Miért kötelező megadni a „Kit keresel” részt?
Regisztrációnál kötelező megadnod azt, hogy férfit vagy nőt keresel-e. Ez alapján tudunk neked elsődlegesen férfiakat vagy nőket ajánlani.
További adatokat is megadhatsz a „Profil” menüpont „Kit keresel?” fülére kattintva. Minél több adatot adsz meg, annál pontosabb találatokat tudunk neked mutatni. Ráadásul az így elmentett alapbeállítások alapján bármikor könnyedén kereshetsz a „Keresés” alatt a legördülő menüből az „alapbeállítások”-at választva. Az itt megadott adatokat bármikor módosíthatod.
Miért nem látom az ellenkező nemű társkeresőket?
A Melegrandi nem csak nevében, de működésében is az LMBTQ, homoszexuális társkeresők számára készült. Ha nagyon kíváncsi vagy az ellenkező nemre, a szépségverseny alatt láthatod azokat, akiket pontoztak és helyezést értek el. A szépségversenyt elérheted a belső nyitóoldal alsó részén elhelyezkedő „Szépségverseny” dobozból.
Miként kereshetek a többi párkereső között?
Számos lehetőséged nyílik keresni a többi meleg párkereső között.
A „Keresés” menüpontot választva kereshetsz mentett keresési feltételek alapján vagy akár a leggyakoribb szűrések alapján. De újat is állíthatsz be, ha a „Részletes keresés-re” kattintasz.
Megnézheted, hogy éppen kik a születés- vagy névnaposok, akiket fel is köszönthetsz előfizetéstől függetlenül egy automatikus üzenettel, és keresgélhetsz az „Őket ajánljuk” boxban is.
Mindenki láthatja az adatlapomat (profil oldalamat)?
Felhívjuk figyelmedet, hogy a Melegrandin csak az azonos neműek láthatják egymás profiljait és így a képeiket is, azaz a férfiak a férfiakét, a nők a nőkét.
Mire jó a megye kereső, és hogy használhatom?
A keresés főoldalán a távolság alatt szerepel ("pont itt" szöveggel) az adott lakhelyre való keresési lehetőség. Ha itt a település legördülő menüjében a legfelső, "mindegy" opciót választod ki, akkor az egész megyében kereshetsz. A távolságnál több opciót rövidebb távolságokat fogunk bevezetni hamarosan (30-40 km-t is)
Nem kaptam találatokat. Mit tehetek?
Elképzelhető, hogy túl sok adatot adtál meg, és olyan kombinációt, amelynek egyetlen társkereső sem felel meg, vagy egyetlen társkereső sem állította be ennyire részletesen a saját adatait.
Ilyenkor megoldás lehet az, ha pl. távolságban, vagy magasságnál, életkornál, stb. tágabb intervallumot adsz meg.
Rengeteg vagy éppenséggel túl kevés potenciális társkeresőt mutat neked a Melegrandi?
Ha túl sok találatot kaptál, akkor célszerű a részletes keresésben tovább szűkíteni a paramétereket, hogy minél inkább neked megfelelő társkeresőket mutassunk.
Ha túl kevés találatot kaptál, akkor ellenkezőleg kell eljárnod, tágítsd kicsit a beállított határokat pl. távolságnál, életkornál, stb. Elképzelhető, hogy túl sok adatot adtál meg, és olyan kombinációt, amelynek egyetlen társkereső sem felel meg, vagy egyetlen társkereső sem állította be ennyire részletesen a saját adatait.
Tudok tiltani más társkeresőt? Ez fel is oldható?
A letiltás azt jelenti, hogy a későbbiekben a letiltott személy nem láthatja az adatlapodat és nem írhat neked levelet sem. Ennek beállítására a levelezésben van lehetőség a levelek olvasásánál, ha a „Letiltás” feliratra klikkelsz. A tiltás feloldására is itt van lehetőséged, csak most a „Tiltás feloldása” linket kell lekattintanod vagy az adott adatlapon található gombot kell megnyomnod. Ki is tudod listázni magadnak azokat a társkeresőket, akiket letiltottál, ehhez nem kell mást tenned, mint a „Keresés” menü alatt a „Letiltott” beállítást választanod.
Postafiók, levelezés
Csatolhatok fényképet a levelemhez?
Ha töltöttél fel fotót a profilodba, akkor függetlenül attól, hogy az publikus-e vagy sem, bármelyiket csatolhatod a leveledhez. A levélírásnál megjelenik jobb oldalt a profilfotód, ami mellett jobb és bal oldalt apró nyilakat találsz, ha egynél több képet töltöttél fel.
A nyilak segítségével tudod kiválasztani azt az egy képet, amit a rádiógomb bejelölésével tudsz kiválasztani és egyúttal csatolni is. Mikor a levelet elküldöd, a képet is megkapja a címzett.
Elérhetőek valahol a „Kulcs a szívhez” tesztek?
Ezeket a teszteket a „Postafiók” menü alatt találod. Válaszd a „Kimenő leveket” és rendezd típus szerinti sorrendbe a „Típus” szócskára kattintva. Kulcs ikon jelenik meg az ilyen tartalmú leveleknél.
Kiknek írhatok levelet?
Bárkinek írhatsz levelet a megjelenő társkeresők közül, amennyiben rendelkezel előfizetéssel. Jó, ha tudod, hogy azon párkeresőknek, akik Platina csomagot vásároltak akár előfizetés nélkül is írhatsz levelet! Ez az egyik legnagyobb különbség az Arany és a Platina előfizetés között. Ha rendelkezel bármilyen előfizetéssel, kötetlen számú levelet küldhetsz el és válaszolhatsz meg.
Miért jó a levélfolyam?
Több pozitívuma is van annak, ha összefűzve látod a leveleket. Egyrészt láthatod, hogy korábban miről beszéltetek, másrészt nem lesz tele a postafiókod egyedülálló levelekkel, amik ráadásul ugyanattól a személytől érkeztek.
Miért nem írhatok levelet annak, akinek szeretnék?
Bárkinek írhatsz levelet a megjelenő társkeresők közül, amennyiben rendelkezel előfizetéssel. Jó, ha tudod, hogy azon párkeresőknek, akik Platina csomagot vásároltak akár előfizetés nélkül is írhatsz levelet! Ez az egyik legnagyobb különbség az Arany és a Platina előfizetés között. Több információt a két csomag közötti különbségről az Előfizetés menüpont alatt találsz. Ha rendelkezel bármilyen előfizetéssel, kötetlen számú levelet küldhetsz el és válaszolhatsz meg.
Milyen előnyei vannak a Platina előfizetői csomagnak?
A Platina előfizetéssel rendelkezőknek olyan társkeresők is írhatnak levelet, akik maguk nem előfizetők. Ezen felül kiemelten jelenítünk meg, pontosan azért, hogy a még nem előfizető párkeresők is tudják, hogy Veled tudnak levelezni.
Nem tudtam befejezni egy levelet, el tudom menteni piszkozatként?
Igen. Egyszerűen levélíráskor klikkelj a „Piszkozat mentése” gombra. Az elmentett piszkozatot a „Postafiók” menüben a „Piszkozat” link alatt találod meg. Csak kattints bele, és már folytathatod is a levelet.
Tudok tiltani leveleket más társkeresőktől? Ez fel is oldható?
A letiltás azt jelenti, hogy a későbbiekben a letiltott személy nem láthatja az adatlapodat és nem írhat neked levelet sem. Ennek beállítására a levelezésben van lehetőség a levelek olvasásánál, ha a „Letiltás” feliratra klikkelsz.
A tiltás feloldására is itt van lehetőséged, csak most a „Tiltás feloldása” linket kell lekattintanod vagy az adott adatlapon található gombot kell megnyomnod.
Ki is tudod listázni magadnak azokat a társkeresőket, akiket letiltottál, ehhez nem kell mást tenned, mint a „Keresés” menü alatt a „Letiltott” beállítást választanod.
Tudok tiltani más társkeresőt? Ez fel is oldható?
A letiltás azt jelenti, hogy a későbbiekben a letiltott személy nem láthatja az adatlapodat és nem írhat neked levelet sem. Ennek beállítására a levelezésben van lehetőség a levelek olvasásánál, ha a „Letiltás” feliratra klikkelsz. A tiltás feloldására is itt van lehetőséged, csak most a „Tiltás feloldása” linket kell lekattintanod vagy az adott adatlapon található gombot kell megnyomnod. Ki is tudod listázni magadnak azokat a társkeresőket, akiket letiltottál, ehhez nem kell mást tenned, mint a „Keresés” menü alatt a „Letiltott” beállítást választanod.
Tudom valahogyan rendezni a leveleket?
A leveleket csoportosíthatod aszerint, hogy te küldted, te kaptad, vagy még csak piszkozatként van meg. Alapértelmezetten a beérkező leveleket látod, tehát azokat, amiket neked írtak.
Ezen kívül „Státusz” szóra kattintva rendezheted a megjelenés sorrendjét, azaz először az új leveleket jeleníti meg, ezt követően a megválaszoltakat, utolsóként a már olvasottakat.
Ha a „Feladó” szócskára kattintasz, akkor ábécé sorrendbe tudod tenni a feladókat, de rendezhetsz típus, csatolmány és dátum szerint is.
Törölni lehet a leveleket?
Többféle módon lehet levelet törölni.
Egyrészt az adott levelet megnyitás után azonnal tudod törölni a „Törlés” link lekattintásával. Másrészt a „Postafiók” menüpont alatt tömegesen is tudsz levelet törölni. A lista elején található check-box kipipálásával tudod kiválasztani a törlésre jelölt üzeneteket. Ezt követően a lista alján a „Kijelöltek…” gombra kattintva a legördülő menüből a „törlés”-t választva.
A teljes levelezés törlésére is van lehetőséged, ebben az esetben be kell lépned az adott levelezésbe, majd felül a „Levelezés törlése” linket kell választanod.
Profil
Hányan jártak az adatlapomon? Meg tudom ezt nézni?
A „Profil” menüpont alatt található egy „Statisztikáid” doboz. Kattints a „Megtekintésre” és máris láthatod a saját, személyes statisztikádat. Ha egy társkereső többször is megnézett, az itt is többször számolódik be, nem úgy, mint a „Kapcsolatok” alatt.
Hogyan tudok profilképet/elsődleges képet beállítani?
A feltöltött fényképeid sorrendjét bármikor megcserélheted, kedvedre variálhatod. Fogd meg az egérrel és húzd oda, ahová tenni szeretnéd (drag&drop). Mindig a legelső helyen álló fotó a profilképed, vagy más néven elsődleges fotód.
Hol és hogyan kell fényképet feltölteni?
Kattints a „Profil” menüpontra, majd az „Adatlapod” dobozban kattints a „Fényképeid” részre. Ekkor megjelenik a képfeltöltő oldalunk. Lehetőséged van drag&drop módszerrel (egérrel megfogod és a kívánt helyre húzod) behúzni a képet a dobozba, vagy egyszerűen belekattintva kitallózhatod a számítógépedről. De a Facebookra feltöltött képeid közül is átemelhetsz fotókat, ha a „Facebook képek feltöltése” gombra kattintasz (Diszkrét, mások nem látják!). De hagyományosan a „Feltöltés máshogy” linket is használhatod. Feltöltéskor, ha több képet választanál ki, tartsd lenyomva a Ctrl gombot, így tömegesen is tölthetsz fel képeket. Ha valamelyik mégsem tetszene, a fotó alatti „törlés” segítségével távolíthatod el azt. A képeket minimálisan át is tudod alakítani, nagyíthatod, lekicsinyítheted, illetve pozicionálhatod a kereten belül. Ha a kép megjelenését szeretnéd szerkeszteni, ezt is beállításokra kattintva tudod megtenni. Nagyítani, kicsinyíteni tudod a képet, illetve mozgatni a megfelelő megjelenésig.
Lehet módosítani a megadott adatokat?
Lehet. Lépj be a „Profil” menüpontba majd kattints az „Adataid – szerkesztés” linkre, és máris át tudod írni azokat az adatokat, amikben változás állt be. Végezetül nyomd meg a „Mentés” gombot. Ha hibaüzenetet kapsz, ellenőrizd, hogy mindent helyesen adtál-e meg.
Mi az a nem publikus fotó?
Mikor képet töltesz fel magadról, lehetőséged van arra, hogy eldöntsd publikus legyen-e (más is lássa), vagy ne (csak az láthatja, akinek elküldöd). Amennyiben nem publikus egy feltöltött kép, azt lakat jelzi. Ha másnak az adatlapján látod az, hogy nem publikus fotó, akkor az azt jelenti, hogy van a rendszerbe feltöltött képe, csak nem szeretné minden társkeresőnek megmutatni. Ekkor lehetőséged van képet kérni tőle az adatlapján a „Fotót kérek tőle” gombra kattintva, vagy a levelezés során is megkérheted, hogy küldje el a fotóját, amit ő válaszlevélben csatoltan meg is tud tenni.
Mi az adatmódosítás folyamata?
Ahogyan regisztrációt követően, úgy adatmódosítás után is átnézik moderátoraink az adatlapokat. Felhívjuk figyelmedet, hogy semmilyen Melegrandin kívüli kapcsolat felvételi lehetőség feltüntetése nem engedett az adatlapokon. Adatlapodat a módosítást követően 24 órán belül leellenőrzik.
Miért kötelező megadni a „Kit keresel” részt?
Regisztrációnál kötelező megadnod azt, hogy férfit vagy nőt keresel-e. Ez alapján tudunk neked elsődlegesen férfiakat vagy nőket ajánlani.
További adatokat is megadhatsz a „Profil” menüpont „Kit keresel?” fülére kattintva. Minél több adatot adsz meg, annál pontosabb találatokat tudunk neked mutatni. Ráadásul az így elmentett alapbeállítások alapján bármikor könnyedén kereshetsz a „Keresés” alatt a legördülő menüből az „alapbeállítások”-at választva. Az itt megadott adatokat bármikor módosíthatod.
Milyen feltételeknek kell megfelelnie a feltöltött képnek?
A formátumát tekintve csak a .jpg kiterjesztésű képeket tudjuk elfogadni.
A képen neked kell szerepelned, egyedül, jól láthatóan. Mutasd meg az arcodat!
A meztelen, provokatív, rajzolt képek, vagy gyerekeket ábrázoló, stb. fotókat nem fogadjuk el.
Ahogy az adatlapodon, úgy a feltöltött képeken sem lehet olyan felirat, mely az elérhetőségeidet tartalmazza.
Ne használj effekteket a képeknél, nagyon fontos, hogy legyél jól felismerhető.
Ezekre a szigorúnak is tartható feltételekre azért van szükség, hogy megőrizzük az oldal komolyságát és biztonságosságát.
Milyen képet töltsek fel magamról?
Első és legfontosabb, hogy a képen valóban Te szerepelj, egyedül. A személyes találkozó alkalmával úgyis kiderül, ha hamis képet töltöttél fel. Ráadásul, ha nem a saját képedet töltöd fel, az személyes adatokkal történő visszaélés. Mindenképp javasoljuk, hogy több képet is tölts fel magadról, hogy jobban körvonalazódhasson a társkeresőkben a rólad alkotott kép.
Ügyelj a képek minőségére is, ha túl pixeles, azt senki sem szereti és nem is látszik jól rajta az arcod, így csökkentve annak az esélyét, hogy kattintsák az adatlapodat és írjanak neked. A jó kép már eleve elmondja rólad, hogy mennyire veszed komolyan a társkeresést. Mutasd meg az arcodat, ne félj!
A fényképes adatlapokat 10x többen kattintják, hiszen egy szempár vagy mosoly többet mondhat ezer szónál is. Kíméld meg a többi társkeresőt a meztelen vagy ízléstelen képektől, gondolj csak bele, nem mindenki kíváncsi rögtön elsőre a meztelen valóságra, ráadásul moderátoraink nem is engedik ki.

Ügyfélszolgálat

Küldj nekünk üzenetet!


Moderátoraink 24 órán belül választ adnak a fent megadott e-mail címre küldve. Hétvégén, ünnepnapokon és munkaszüneti napokon a válaszadási idő hosszabb is lehet.
bezárás

Elfelejtett jelszó